Wednesday, July 17, 2013

O mně..aneb co po mně v myslích zůstane.



Jmenuji se Miroslav Malbeck a na internetu používám nick pro Dvoranu Hlouposti Viktor Čistič.



Narodil jsem se v Ústí nad Labem, zde jsem vystudoval střední průmyslovou školu. Po vystudování vysoké školy chemické jsem emigroval do Rakouska. Již v té době se začala projevovat má sexuální orientace na stejná pohlaví. Mám rád muže. 

Jako emigrant v Rakousku jsem udával jiné emigranty, co utekli z komunistického Československa a to jejich rakouským zaměstnavatelům. Důvod: v diskuzních fórech s M.Malbeckem nesouhlasili a tak jsem si o nich zjistil údaje a jejich zaměstnavatelům napsal, že důvodem emigrace z ČSSR byly mravnostní delikty. Za všechny případy jeden: slovensky emigrant pan Dobák byl svým rakouským zaměstnavatelem na základě mojí dehonestace vyhozen z práce. 

Pikantní je, že já sám jsem byl za velmi špatnou pracovní morálku propuštěn z jisté rakouské vinařské společnosti. Chtěl jsem totiž socialisticky pracovat, ale kapitalisticky žit. Pote jsem se já Ing.Malbeck (ano jsem inženýr) živil rozváženim prostitutek do a z "puffu" a obdobnými "pracovními pozicemi". Během studia vysoké školy v ČSSR (ano, jsem chemik, stejně jako Miroslav Kalousek) jsem udával na rektorátu své spolužáky. 

Mám celkem dva spisy za trestné činy jejich čísla jsou T-4156 a V-5876. Jeden proto, že mne policie vyšetřovala za rozkrádání socialistického majetku. Průšvihy jsem se snažil žehlit udáváním na spoluhráče z kapely, jsem muzikant a hrál jsem na křídlovku. Udávání mne celkem baví.

Druhý spis je za  mlácení manželky. Manželka ode mne se třemi syny po několika letech utekla. Žil jsem pak sám. Zjistil jsem, že mi lépe vyhovují muži. 

Dříve jsem se pokoušel seznámit se na Seznam.cz s ohledem na moji orientaci, není snadné vhodný protějšek. Zjistil jsem, že nejlepší je se vydat přímo mezi kluky do gay klubů. 

Mají rádi alkohol a když jim zaplatím rundu, udělají co mi na očích vidí. 



zde několik osvědčených odkazů na Gay kluby:






pište mi na email: MiroslavMalbeck@gmail.com

Miroslav Malbeck, Ing. 
Ober-Reinbach 28
5600 Reinbach
Telefon: 06412-5587